Tannlege Skullerud

Tannlege Skullerud

Lambertseter Tannlegesenter er et trivelig tannlegekontor ved Skullerud som tilbyr alle typer tannbehandlinger i trygge og moderne omgivelser. Her kan du lese mer om oss.

Tannlege på Nordstrand

Har du et akutt problem med en av tennene, eller vil du bare sjekke at alt er som det skal? Uansett hva slags tannbehandling du har behov for, kan vi på Lambertseter Tannlegesenter hjelpe deg. 

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler like ved Skullerud. Tannlegesenter skal være både lett og tilgjengelig å finne, og vi holder til på selveste Lambertseter senter i Oslo. 

Dersom du vil bestille en time hos oss, så ta kontakt på telefonnummer: 222 01 900 eller gjennom kontaktskjemaet ovenfor.

Tannlege på Nordstrand

Trygg og moderne behandling 

Lambertseter Tannlegesenter er et firma som ble startet opp av Andreas Gibsztein, som har 20 års erfaring som tannlege. Klinikken ble etablert i 2019.

Vi vet at de færreste gleder seg til å gå til tannlegen, og derfor er vi svært opptatt av å gjøre tannlegebesøket så behagelig som mulig for deg som pasient. 

Effektive og rolige behandlere

Hvis du har tannlegeskrekk, kan du føle deg trygg under behandlingen hos oss. Vi benytter oss kun av topp moderne utstyr, og har tatt flere grep for å gjøre tannlegetimen til en god opplevelse. 

Dette innebærer blant annet at vi prøver å minimere antall tannlegebesøk og at vi alltid bruker den metoden som er mest behagelig for deg. Vi forteller deg alltid hva som skjer underveis i behandlingen hvis du ønsker det.

Les også: Tannlege Lambertseter

Hvorfor er god tannhelse så viktig?

Mange utsetter tannlegebesøkene i flere år fordi de har tannlegeskrekk eller synes det er dyrt å gå til tannlegen, men regelmessige tannlegebesøk er en viktig investering i din egen helse.

Ikke vent med behandling 

Tannproblemer gjør ikke bare at man får vondt i tennene, det kan også gjøre at man får økt risiko for andre helseproblemer. Ifølge Norsk Tannhelseforsikring, kobles dårlig tannhelse blant annet til hjerte- og karsykdommer. 

Dersom du bare drar til tannlegen når det er krise, kan behandlingen bli dyrere og mer omfattende enn nødvendig. Ved å gå til tannlegen regelmessig, kan du ta tak i eventuelle tannproblemer før de vokser seg større.

Tannlege Nordstrand

Hvor ofte bør man dra til tannlegen?

Vi anbefaler at du foretar en rutinesjekk av tennene en gang i året, og kanskje til og med oftere dersom du har sykdommer eller går på medisiner som påvirker tannhelsen din. 

 

Mellom tannlegebesøkene

 Dette gjelder for eksempel dersom du går på medisiner som gjør deg tørr i munnen. Munntørrhet gjør at man får større risiko for å utvikle hull i tennene. 

Å ta vare på tennene mellom tannlegebesøkene spiller også en stor rolle. Puss tennene to ganger om dagen og bruk tanntråd regelmessig for å hindre at bakterier fester seg til tennene.

Bestill din time i dag!

Dersom du ønsker mer informasjon angående våre behandlinger eller vil bestille en time, ta kontakt med oss på telefonnummer 222 01 900 eller gjennom lenken nedenfor.

Åpningstider

Vi tilbyr alle typer tannbehandlinger, og har åpent for akutte timer i helger og hverdager. Søk etter våre åpningstider her.

Uansett hva som har skjedd eller hva tannproblemet er, tilbyr vi deg hjelp 7 dager i uken.

Våre tannleger har et stort fokus på å gjøre behandlingen til en positiv opplevelse for deg som pasient. Velkommen til Lambertseter Tannlegesenter!

Lambertseter Tannlegesenter holder til på Lambertseter Senter, rett ved Nordstrand i Oslo. Vår adresse er Cecilie Thoresens vei 17. Enten du kjører bil eller tar t-banen fra Oslo sentrum, er det enkelt å finne veien til oss. 

Trenger du hjelp av en dyktig tannlege ved Nordstrand? Kontakt oss på telefon eller bestill din time på våre nettsider.