Tannlege Nordstrand

Tannlege Nordstrand

Ser du etter en tannlege ved Nordstrand? Lambertseter Tannlegesenter behandler alle typer tannproblemer og er spesielt opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel.
Tannlege på Nordstrand

Mange er redd for å gå til tannlegen fordi de føler at de mister kontrollen og ikke vet hva tannlegen driver med. Dette tar vi på alvor, og derfor bruker vi flere teknologiske hjelpemidler som gjør tannlegebesøket ditt så behagelig som mulig.

En enkel rutinekontroll tar kort tid, men dersom du skal gjennom en mer omfattende behandling, har vi en skjerm med underholdning i taket. Da kan du fortelle oss hva du vil se på, og å få en hyggelig distraksjon mens vi utfører behandlingen.

Vi vet at et tannlegebesøk sjelden er ukas høydepunkt. Derfor prøver vi alltid å utføre behandlingene du trenger på ett besøk, slik at du slipper å komme tilbake flere ganger.

Hvis du vil se hva vi driver med inne i munnen din, kan du også det. Vi har nemlig en interaktiv skjerm som gjør at pasienten får se hva tannlegen holder på med. På denne måten får du full kontroll og du får se munnen din fra vårt perspektiv.

Tannlege på Nordstrand

Våre behandlinger

Vår tannlege ved Nordstrand utfører alt fra standard undersøkelser til mer avanserte operasjoner. Her er noen av de vanligste behandlingene vi utfører: 

  • Tannundersøkelse med Airflow
  • Bro
  • Krone
  • Tannfylling
  • Fjerning av visdomstenner
  • Rotfylling 
  • Tannrens
  • Behandling av tannkjøttsykdom / Periodontitt
  • Behandling av snorking / søvnapné

Hvis du ikke har noen tannplager men bare ønsker et vakrere smil, kan vi også hjelpe deg med dette. Dette kan gjøres ved hjelp av tannfasetter, fyllinger eller tannregulering. Vi samarbeider med dyktige tannteknikere, og sammen finner vi ut hvilken løsning som passer best for deg. Hvis du synes at tennene dine har gulnet for mye med årene, tilbyr vi også tannbleking.

Tannlege Andreas Gibsztein

Vår tannlege Andreas Gibsztein har over 17 års erfaring som tannlege. Han har blant annet jobbet som tannlege på Bryn Tannhelsesenter og Tveita Tannhelse før han startet opp som tannlege ved Nordstrand.

Andreas er svært opptatt av å ufarliggjøre tannlegebesøket og velge den behandlingsmetoden som er mest behagelig for pasienten. Han utfører både ordinær tannbehandling og avanserte behandlinger.

Hos Lambertseter Tannlegesenter er vi genuint opptatt av mennesker, fordi vi mener at alle kan behandle tenner, men ikke alle kan behandle mennesker. Som pasient hos vår tannlege ved Nordstrand kan du være sikker på at du møter en tannlege som tar seg god tid til deg.

Tannlege Nordstrand
Tannlegekontor Nordstrand

Åpent syv dager i uken

Det er typisk at man får et akutt problem med tennene når de fleste andre tannlegesentre er stengt. Derfor holder vi åpent hver dag, til og med i helgene. Hos vår tannlege ved Nordstrand kan du få time på dagen.

Våre åpningstider: 

Mandag 08.00-19.00

Tirsdag 08.00-19.00

Onsdag 08.00- 15.00

Torsdag 08.00-15.00

Fredag 08.00- 16.00

Lørdag 09.00- 15.00

Søndag 09.00-15.00

Lambertseter Tannlegesenter holder til på Lambertseter Senter, rett ved Nordstrand i Oslo. Vår adresse er Cecilie Thoresens vei 17. Enten du kjører bil eller tar t-banen fra Oslo sentrum, er det enkelt å finne veien til oss. 

Trenger du hjelp av en dyktig tannlege ved Nordstrand? Kontakt oss på telefon eller bestill din time på våre nettsider.