Tannlege Oslo

Tannlege Mortensrud

Ser du etter en dyktig tannlege i nærheten av Mortensrud? Lambertseter Tannlegesenter tilbyr alle typer behandlinger. Vi tar spesielt hensyn til deg som har tannlegeskrekk.

Lambertseter Tannlegesenter er et moderne tannlegesenter som ble startet opp av tannlege Andreas Gibsztein. Han har 20 års erfaring innen tannlegeyrket, og har et spesielt stort fokus på å gjøre tannlegetimen så behagelig som mulig for deg som pasient. 

Vi holder til på Lambertseter Senter, like ved Mortensrud i Oslo. Dersom du har problemer med tennene eller bare ønsker en rutinemessig undersøkelse, så ta kontakt med oss på telefon eller gjennom kontaktskjemaet ovenfor. Her kan du lese mer om vår klinikk.

Våre behandlinger

Å gå til tannlegen er noe mange utsetter, men dette kan gjøre at problemene blir dyrere og mer omfattende.

Ved å gå til tannlegen minst én gang i året, kan du unngå kostbare og smertefulle tannproblemer. Dette er spesielt viktig dersom du har en sykdom eller går på medisiner som påvirker tannhelsen din. 

Hos Lambertseter Tannlegesenter kan du både få undersøkt tennene regelmessig og få utført mer avanserte behandlinger: 

  • Standard undersøkelse
  • Behandling av tannkjøttsykdom/periodontitt
  • Krone på samme dag
  • Bro
  • Fjerning av visdomstenner
  • Behandling av snorking/søvnapné
  • Rotfylling 
  • Tannimplantat
  • Estetiske behandlinger som tannbleking og tannfasetter

Les mer: Tannbleking

Vi tar hensyn til deg som pasient

Mange har hatt dårlige erfaringer som gjør at de gruer seg til å gå til tannlegen. Vi tar tannlegeskrekk på alvor, og har tatt mange grep for å gjøre tannlegebesøket så behagelig som mulig for deg. 

Moderne klinikk

Vi holder til i moderne og trivelige lokaler på Lambertseter, like ved Mortensrud i Oslo. Hos oss møter du erfarne og hyggelige tannleger som ivaretar deg som pasient. Det finnes ofte flere måter å utføre behandlingen på, og vi velger alltid metoden som er mest behagelig for deg.

 

Underholdning under behandlingen

Mange synes det er avslappende å få en distraksjon fra behandlingen, og derfor har vi skjerm med underholdning i taket. Vi har også en interaktiv skjerm som gjør at du kan se bilder fra innsiden av din egen munn, slik at du alltid vet hva vi driver med. 

Færre besøk

Vi vet at de færreste gleder seg til å gå til tannlegen, og derfor prøver vi alltid å få gjort mest mulig under én behandling. Rotfylling og kronebehandling blir for eksempel ofte utført over to dager, men vi prøver alltid så langt det går å utføre disse behandlingene på ett besøk.

 

 

 

Tannlegevakt og time på dagen

Akutte tannplager eller uhell oppstår ofte når man minst forventer det, og derfor tilbyr vi akutte timer både i helger og hverdager.

Bestill din time i dag!

Enten du trenger en akutt time så fort som mulig eller en time til en standard undersøkelse lenger frem i tid, kan vi hjelpe deg. 

Hvis du ønsker mer informasjon om våre behandlinger eller vil bestille time, så ta kontakt med oss på telefon: 222 01 900. 

Du kan også bestille time gjennom kontaktskjemaet nedenfor. Se våre åpningstider her. Velkommen til Lambertseter Tannlegesenter!

 

 

Få sunnere tannhelse

Uansett hva slags tannproblemer, tannkjøttlidelser eller lignende du sliter med, kan en tannlege hjelpe deg.

Lambertseter Tannlegesenter er her for deg, også dersom du trenger en tannlegevakt i Oslo. Bestill time hos oss i dag, og oppnå sunn tannhelse og bedre livskvalitet. Vi er din tannlege på Lambertseter.