Tannlege Oslo

Tannlege Lambertseter

Det er viktig å ivareta tannhelsen. Tannverk, hull i tennene, tannkjøttsykdommer og lignende kan føre til alvorlige helseplager. En tannlege på Lambertseter kan hjelpe deg.

Mange nordmenn sliter med karies, tannfrakturer, tannrotbetennelse, tannkjøttsykdommer og søvnapné eller snorking. Derfor er det lurt å avlegge et besøk til tannlegen jevnlig.
Bor du i Oslo, kan det være greit å få en årlig sjekk hos din lokale tannlege på Lambertseter. Her kan du også få hjelp med akutt tannverk om du skulle oppleve det.

Vi skal nå se nærmere på hvordan en tannlege på Lambertseter kan hjelpe deg med ulike tannproblemer. Finn også ut hva et tannlegebesøk koster, og andre nyttige ting.

Her kan du lese mer om tannleger.

Hvilke tannproblemer kan du få hjelp med?

Det finnes en rekke vanlige og mindre vanlige tannlidelser. Det er greit å vite at en tannlege kan hjelpe deg å bli kvitt disse problemene, uansett art eller omfang.

Tannlegen kan ikke bare hjelpe deg med tannsykdommer, men også reparering av eventuelle skader på tennene.

En tannlege på Lambertseter kan dessuten hjelpe deg som lider av sykdommer i tannkjøtt, eller trekke problematiske tenner.

 • Tanngnissing
 • Trekking av visdomstenner
 • Rotfylling
 • Kjevesmerter
 • Tannkjøttsykdommer og periodontitt
 • Tannfylling
 • Krone og bro

Snorking og søvnapné

Mange sliter med snorking og pustestans under søvn, også kjent som søvnapné. Dette er en plagsom lidelse som også kan føre til andre helseplager – som høyt blodtrykk, hodepine og tretthet.

Søvnapné skyldes som regel at bløtvev i gane og svelg klapper sammen under søvn. Dette gjør at du ikke greier å puste normalt. Slik pustestans kan forekommer flere ganger per natt.

En tannlege kan hjelpe deg å bli kvitt disse plagene. Du kan blant annet få en spesialtilpasset skinne som sørger for at underkjeven ikke glir bakover.

Søvnapné er en irriterende tilstand, ikke bare for deg – men også for en eventuell partner. Du kan utvilsomt få bedre livskvalitet ved å bli kvitt søvnapné.

Forebyggende tannpleie

For å unngå store engangskostnader hos tannlegen, er det smart å avlegge jevnlige besøk på et tannlegesenter.

Forebyggende tannpleie går ut på at tannlege eller tannpleier fjerner plakk, avleiringer og oppdager eventuelle hull på et tidlig stadium.

Dette vil gjøre at du kan slippe akutt tannverk. I tillegg vil du kunne få frisk pust og et hvitere smil. Plakk som samler seg opp kan gi dårlig ånde.

Du kan også få gode råd til tannpuss og bruk av tanntråd. Få en innføring i grunnleggende selvpleie av tennene, og spar penger ved å redusere behovet for fremtidig tannlegehjelp.

 • Tannrens
 • Fjerning av plakk
 • Bruk av tanntråd

Kosmetisk hjelp fra tannlege på Lambertseter

En tannlege kan ikke bare hjelpe deg med snorking, søvnapné, tannkjøttsykdom og tannproblemer. Du kan også få hjelp til kosmetiske tanntjenester.

Kanskje du ønsker hvitere tenner, eller ønsker en ny tann der du tidligere har trukket en tann? Dette kan en tannlege på Lambertseter hjelpe deg med.

 • Tannbleking
 • Nye tenner (f.eks. tannimplantat)

Hva koster det å besøke tannlege på Lambertseter?

Et tannlegebesøk kan ha varierende pris, naturlig nok. Dette skyldes at ulike prosedyrer har ulik pris.

Når du besøker tannlegen kan dette koste alt fra noen hundre kroner til flere tusen kroner. Du kan få et prisoverslag av tannlegen din på forkant, slik at du slipper en overraskende høy sluttsum.

Få sunnere tannhelse

Uansett hva slags tannproblemer, tannkjøttlidelser eller lignende du sliter med, kan en tannlege hjelpe deg.

Lambertseter Tannlegesenter er her for deg, også dersom du trenger en tannlegevakt i Oslo. Bestill time hos oss i dag, og oppnå sunn tannhelse og bedre livskvalitet. Vi er din tannlege på Lambertseter.