Populære søk

Populære søk om Lambertseter Tannlegesenter

Om oss

Tannlege Lambertseter

Det er viktig å ivareta tannhelsen. Tannverk, hull i tennene, tannkjøttsykdommer og lignende kan føre til alvorlige helseplager. En tannlege på Lambertseter kan hjelpe deg.

Behandlinger

Behandling av snorking

Søvnapné er en søvnsykdom som rammer tusenvis av nordmenn. Pustestans under søvn kan føre til en rekke symptomer og sykdom. Les mer om søvnapne behandling, her.

Akutt

Tannlegevakt

Få ting er like smertefullt som akutte tannproblemer. Ved behov for snarlig tannlegehjelp, er det greit å ha tilgang til en døgnåpen tannlege. Les mer om tannlegevakt i Oslo, her.

Om oss

Tannlege Mortensrud

Ser du etter en dyktig tannlege i nærheten av Mortensrud? Lambertseter Tannlegesenter tilbyr alle typer behandlinger. Vi tar spesielt hensyn til deg som har tannlegeskrekk.

Om oss

Tannlege Skullerud

Lambertseter Tannlegesenter er en tannlege ved Skullerud som tilbyr alle typer tannbehandlinger i trygge og moderne omgivelser. Her kan du lese mer om oss.

Om oss

Tannlege Nordstrand

Ser du etter en tannlege ved Nordstrand? Lambertseter Tannlegesenter behandler alle typer tannproblemer og er spesielt opptatt av å få deg til å føle deg komfortabel.

Om oss

Beste tannlege Oslo

Trenger du en rotfylling eller kanskje bare en standard tannundersøkelse? Hos Lambertseter Tannlegesenter finner du noen av de beste tannlegene i Oslo.

Behandlinger

Tannbleking

Ønsker du et naturlig hvitt smil på en skånsom måte? Lambertseter Tannlegesenter tilbyr tannbleking som gir raskt resultat uten å skade tennene.