Lambertseter Tannlegesenter

Om Oss

«Alle kan behandle tenner, men ikke alle kan behandle mennesker.»

Lambertseter Tannlegesenter. For en god opplevelse

Vi er tannleger som er genuint interessert i mennesker. De fleste pasienter treffer vi igjen, og når man treffes minst en gang i året over tid, så bygger man et forhold. Vi ser på deg som familie. Derfor er det viktig for oss at du har en god opplevelse under tannlegebesøket. For å få til dette har vi gjort mange grep.
Interaktiv tannlege
Vi er en moderne klinikk som benytter oss av moderne hjelpemidler for å gjøre opplevelsen så god som mulig. Mange synes tannlegebesøk er ubehagelig fordi de synes de mister kontrollen. Hos oss har du full kontroll.

Vi har en interaktiv skjerm foran deg hvor vi viser røntgenbilder og fotobilder fra inne i din egen munn. Da ser du det samme som vi tannleger ser, og du har ikke lenger bilmekanikeropplevelsen. Ett bilde er hvert tusen ord sies det, og som pasient kan det være veldig greit å få se munnen fra en tannleges perspektiv.

Få tannlegebesøk
En annen fordel hos oss er at vi søker å minimere antall tannlegebesøk for å få utført nødvendig arbeid. Vi er smertefullt klar over at tannlegebesøk er noe de færreste ser frem til.
Krone på ett besøk / samme dag

Du slipper å vente i ukesvis på at en teknikker lager kronen og at midlertidige kroner løsner underveis. Du trenger da sannsynligvis også kun en bedøvelse. Kronene 3D freses etter at tennene blir tatt bilde av/scannes. Du slipper mao å ha munnen full av avtrykksmasse. De som har prøvd dette, vet at det kan være ubehagelig. Ikke alle kroner kan utføres på ett besøk/samme dag, men de aller fleste blir laget slik.

Rotfylling på ett besøk
Rotfyllinger har, historisk sett, blitt utført over to seanser hos tannleger. Dvs at du må komme en gang for å rense ut røttene, og en gang for å tette igjen røttene med masse, selve rotfyllingen. Seansene har som oftest noen ukers mellomrom. Vi forsøker å gjøre alle rotfyllinger på en seanse. Igjen for å gjøre din opplevelse så god som mulig.

Skånsom fjernelse av visdomstenner til en hyggelig pris

Mange forteller skrekkhistorier om langvarige og smertefulle operasjoner. Vår tannlege har operert ut tusenvis av visdomstenner, og opererer jevnlig. Som oftest er operasjonene gjort raskt og smertefritt. Erfarenhet har mye å si. Du vil alltid bli spurt om du vil vite hvordan inngrepet utføres og om du vil bli fortalt hva som skjer underveis. De fleste liker å vite hva som skjer i sin egen munn, men hvis du ikke liker dette så skal du selvfølgelig få slippe. Hos oss er de aller fleste positivt overrasket over hvor greit det er å fjerne visdomstenner.

Hvis du er engstelig er det også mulig å få noe beroligende for å gjøre inngrepet mindre psykisk slitsomt. Si fra på forhånd hvis du ønsker noe beroligende.

Underholdning mens du blir behandlet
Tannbehandlinger blir som oftest utført relativt raskt. Noen ganger blir man derimot liggende i stolen i lengre tid. Vi har skjerm med underholdning i taket. Du forteller oss hva du vil se på, vi leverer underholdningen/ distraksjonen.