Beste tannlege Oslo

Trenger du en rotfylling eller kanskje bare en standard tannundersøkelse? Hos Lambertseter Tannlegesenter finner du noen av de beste tannlegene i Oslo.

Det var tannlege Andreas Gibsztein som startet opp Lambertseter Tannlegesenter. Han har 17 års erfaring som tannlege, og har tidligere jobbet på klinikker som Bryn Tannhelsesenter og Tveita Tannhelseklinikk. 

Andreas er opptatt av å ufarliggjøre tannlegebesøket og benytter seg konsekvent av de metodene som er mest behagelig for pasienten. Dette gjelder enten du bare skal ta en rutinesjekk eller om du skal operere ut en tann.

 

En god opplevelse

Hos vår tannklinikk på Lambertseter finner du tannleger som er genuint interessert i mennesker. De fleste pasientene våre kommer igjen til neste tannlegebesøk. Når pasient og tannlege sees på jevnlig basis, noe vi anbefaler, bygger man et mer personlig forhold med hverandre.

Vi ser på deg som pasient som en del av vår familie. Derfor er det viktig for oss at tannlegebesøket er en god opplevelse for deg. For å få til dette har vi gjort en rekke grep som du kan lese mer om her.

Tilpasset behandling

På Lambertseter tannlegesenter finner du dyktige spesialister som bryr seg om deg For oss er det veldig viktig at du føler deg ivaretatt, og vi er opptatt av å levere høy kvalitet på våre tjenester.

Vi vet at mange gruer seg til tannlegebesøket eller har tannlegeskrekk. Mange opplever dette fordi de føler at de ikke har noen kontroll over hva tannlegen driver med. Derfor har vi tatt flere godt overveide grep for å redusere tannlegeskrekken for våre pasienter.

 

Underholdning mens du blir behandlet

En tannbehandling hos oss er som oftest utført relativt raskt. Noen ganger blir man derimot liggende i stolen i lengre tid og vi må bruke god tid. Vi har derfor en skjerm med underholdning i taket.

Du bestemmer selv hvilken underholdning du ønsker å se på, og får en hyggelig distraksjon i tannlegestolen.

Trygge og moderne behandlingsmetoder

Vi er din tannlege i Oslo, og hos oss har du full kontroll under tannlegebesøket. Vi har en moderne og interaktiv skjerm som gjør at du kan følge med på hva tannlegen gjør og se munnen din fra vårt perspektiv. 

 Vi vet at de fleste vil unngå å gå til tannlegen flere ganger i måneden, og derfor prøver vi å utføre behandlingene du trenger på ett besøk. Rotfyllinger har for eksempel ofte blitt utført over to seanser der man først renser ut røttene og så tetter dem igjen med masse. 

Grundig og effektiv gjennomføring

Hos oss forsøker vi så langt det går å utføre rotfyllingen på ett besøk. Dette gjelder også hvis du har behov for å sette inn en tannkrone. Vi tar bilde av tennene dine så du slipper å ha munnen full av avtrykksmasse. Så setter vi inn kronen på ett og samme besøk. Hos oss finner du noen av de beste tannlegene i Oslo, som har lang erfaring med blant annet rotfylling.

Å fjerne visdomstenner er noe mange gruer seg til, men dette trenger egentlig ikke å være skummelt eller ubehagelig. Våre dyktige tannleger har operert ut tusenvis av visdomstenner, og er blant de beste tannlegene i Oslo.

Som oftest er det relativt smertefritt å fjerne visdomstenner hos oss. Pasientene våre blir overrasket over hvor fort hele behandlingen er over og er svært fornøyde med besøket.

Behandlinger vi tilbyr

Hos Lambertseter Tannlegesenter finner du noen av de beste tannlegene i Oslo. Vi har et bredt behandlingstilbud som består av alt fra rutineundersøkelser til bleking av tenner og behandling av søvnapné. Vi tar oss god tid til deg som pasient. 

Her er noen av behandlingene vi utfører: 

  • Tannundersøkelse med Airflow
  • Behandling av tannkjøttsykdom
  • Krone
  • Bro
  • Tannfylling
  • Rotfylling
  • Fjerning av visdomstenner
  • Operasjoner i munnen

Les mer: Vi er din tannlegevakt i Oslo.

Estetiske behandlinger for et vakkert smil

Våre tannleger i Oslo har også tilleggskompetanse innen estetisk tannpleie. Rette tenner og riktig bitt gjør at tennene dine fungerer optimalt, og det kan også ha mye å si for selvtilliten. Derfor tilbyr vi forskjellige estetiske behandlinger som gjør at du kan smile med stolthet. Hvilken behandling du bør velge, vil komme an på hvor stor forandring du vil ha. 

Hos oss finner du din neste tannlege i Oslo, vi hjelper deg med å finne den riktige løsningen som gjør deg fornøyd. Hvis du bare har én tann som ødelegger helheten, kan dette behandles med fyllinger. Vi tilbyr i tillegg fasetter, altså tynne flak av porselen som man limer på tennene for å oppnå et rett og pent smil. 

Hvis du vil rette opp dine egne tenner og er villig til å bruke litt tid på det, tilbyr vi også tannregulering. Før var det nesten bare ungdommer som brukte regulering, men de siste årene har det blitt mer og mer vanlig å bruke regulering i voksen alder. 

Tannbleking

Dersom du bare ønsker deg et hvitere smil, tilbyr vi også tannbleking. Da lager vi en skinne som passer til din munn, som du fyller med blekepasta og bruker et par timer om dagen.

Ta kontakt for å få time på dagen

Lambertseter Tannlegesenter har noen av de beste tannlegene i Oslo, enten du bare kommer for en enkel undersøkelse eller en mer omfattende behandling. Vi vet at man ofte kan få akutte problemer med tennene utenfor vanlig arbeidstid, og derfor tilbyr vi akuttime på dagen. Vi holder åpent hver dag.

Her er våre åpningstider: 

Mandag 08.00-19.00

Tirsdag 08.00-19.00

Onsdag 08.00- 15.00

Torsdag 08.00-15.00

Fredag 08.00- 16.00

Lørdag 09.00- 15.00

Søndag 09.00-15.00

Din tannlege i Oslo 

Vi holder til på Lambertseter senter i Oslo, rett ved t-banen på Lambertseter. Det er også enkelt å finne frem med bil. Adressen vår er Cecilie Thoresens vei 17.

Uansett hva slags tannbehandling du trenger, finner du noen av de beste tannlegene på Lambertseter Tannlegesenter. Vårt mål er at du som pasient skal få en god og hyggelig opplevelse. Kontakt oss i dag for å bestille time hos oss.