Vi utreder og behandler din snorking og søvnapne

Behandlinger

Vi kan behandle snorking. 
Lider du eller din kjære av snorking? Lyden av snorking er ille nok, og et sosialt handikap som kan bety at din partner ikke orker å dele soverom med deg. Snorking kan også innebære at man stopper å puste flere ganger ila natten. Såkalt søvnapne.

Det sier seg selv at å stoppe å puste er slitsomt for kroppen når man egentlig skal hvile. Man kan ha opptil flere hundre slike pustestans ila en natt. Søvnapne gir veldig dårlig søvn, og pasienter kan oppleve å være mindre uthvilte når de står opp enn når de legger seg. Forskning viser også at søvnapne gir alvorlig helsepåvirkning med fare for hjerteinfarkt og diabetes.

Behandling av snorking/søvnapne vil avhjelpe dette. Spør oss om en utredning av din snorking. Vi gjør en søvntest, som du utfører i din egen seng. Da kan vi analysere status og finne ut hvordan du sover, puster og eventuelt snorker.

Hvis du snorker kan vi lage en snorkeskinne som åpner luftveiene dine og hindrer snorking/søvnapne. Snorking ødelegger livskvaliteten for deg og de rundt deg og kan rett og slett være livsfarlig.
Ikke gå gjennom livet med denne lidelsen. Kontakt oss for å utrede muligheten for
bedre søvn.